03 октомври, 2005

За ветениот Шаблон Приговор

Во консултација со bezvrska, решив(ме) да се одложи барем еден ден праќањето на приговорот, затоа што има нови моменти.
Како што викаше еден мој пријател „Каде и да се свртиш, газот ти е позади“. Договорот беше гледан и разгледуван и од правна гледна точка е solid as a rock. А законот (барем оној за телекомуникации) е толку шугаво составен да може со слободна интерпретација да треба да им слугуваме до крајот на животот на мт.нет. Меѓутоа се работи на случајот да се инкорпорира и законот за потрошувачи, така што бидете спремни.


EDIT: Во меѓувреме, можете да налетате и на некој сајт каде преку формулар ќе може да го испратите вашето мислење до главучите на телеком (мт.нет = телеком).

Нема коментари: