10 октомври, 2005

Приговор за оние што веќе го раскинале договорот

Ковач, еден од админите на Багра, кој веќе го има раскинато договорот, ми испрати малку едитирана верзија од Приговорот која би одговарала за оние што веќе го раскинале договорот. Имајте на ум дека би било паметно да се однесе ваквиот приговор, и покрај тоа што се го раскинале договорот. За секој случај.

Еве ги 3-те flavour-и на приговори, host-ирани на Багра:

Приговор за оние што веќе го раскинале договорот .doc верзија
Приговор за оние што веќе го раскинале договорот .sxw верзија
Приговор за оние што веќе го раскинале договорот .pdf верзија

4 коментари:

bezvrska рече...

ВАЖНО! АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ИСПРИНТАТЕ WORD ДОКУМЕНТОТ!!!
Преименувајте го фајлот така што наместо .doc на крајот да стои .rtf. Ова треба да го реши проблемот. После отворете го фајлот и принтајте ако ви е пополнет.

АКО ОВА НЕ УПАЛИ...
...пробајте го ова: отворете Word > кликнете File> па Open...> во прозорецот изберете го фајлот кај ви е зачуван и после кликнете на триаголничето десно на копчето Open и во листата која ќе се појави изберете Open and Repair > зачувајте го документот и пробајте да го отштампате.
Второво упатство е за word 2003 на windows XP, за остали конфигурации не знам дали е применливо.

Jovan рече...

Cekaj
sto stanuva so onie sto stvarno sakaat da go otkacat ADSL-ot? treba sami da go prerabotuvaat prigovorot?

Анонимен рече...

За принтање и десен клик -> Print работи :)

Анонимен рече...

добар е .doc сега за сега, а богами и има доста за читање. Ќе треба да останат и прекувремену овие од МТ. Во секој случај одличен е приговорот.