02 октомври, 2005

Список на e-mail адреси

На овој линк од Македонските Филмски Форуми имате список на e-mail адреси од главните луѓе во телекомот. Што ќе направите со оваа информација оставаме на вашата совест и здрав разум. Иако можеби малку ќе ви биде заматен разумот од желбата за каква и да е одмазда.

Во меѓувреме, се подготвува post со Често Поставувани Прашања (ЧПП) околу целата ситуација, а до утре изутрина ќе биде поставен и про-форма приговор за „новонастанатата промена во понудата на МТнет“.

И не заборавајте, имате уште 13 дена да поднесете приговор (до 14-ти октомври).

Нема коментари: