02 февруари, 2006

Телекабел - нов Интернет Секс Провајдер

После МТ и ОнНет, и Телекабел влезе во редот на големите секс провајдери. На сите корисници на кабелски интернет што ги киднапира од ОнНет им вика „Кога ќе пробаш со нас, нема више да сакаш да се вратиш на бившиот.“

ОнНет немаат за што да се фатат во ситуацијава, зошто со кабелските корисници немаат склучено претплатнички договори пропишани со закон. Дупло голо. Им се лупна каменот од глава.
(Само секс, Дневник, Е-бизнис)

7 коментари:

Анонимен рече...

Pa kesot natigodajmigo mu bese sladok na P

Анонимен рече...

Избори идат, мора да се собере некоја пара. Власта може да се изгуби......бар да се изгуби елегантно, и да се замине со кеш...

Анонимен рече...

poznata prikaska

Анонимен рече...

Da be ne ni tekna

Анонимен рече...

Da be ne ni tekna

Анонимен рече...

Kesot go sobirase onnet od kabelskite koi vo kes go naplacaat od "ovcite". Nitu fiskalna nitu prijaveno, nitu merlivo. Ma lopovista na site strani

Анонимен рече...

Abe koga nema zakon, pa da se napika onoj Cemeri... v zatvor, pa umot na site drugi pobrzo da im dojde. Abe aj sto ima lopovi, tuku nie sto sme ovci...