19 април, 2006

Wi-Fi интернет на скопскиот аеродром

Првиот објект за многу странци што пристигнуваат во земјава, врз основа на кој го градат почетниот впечаток, е во катастрофална состојба. Тажно е и да се гледа терминалот.

Новина е што по примерот на светските аеродороми, ќе може да се закачите на интернет. Он.Нет ќе ја покрие терминалната зграда, вклучително и чекалните, кафетеријата и бизнис салонот. Покрај тоа ќе биде покриена и административната зграда до терминалот. За возврат ќе добие можност да се рекламира на атрактивна локација. Ај нека се множат вакви примери.

3 коментари:

Анонимен рече...

aj site im se preselime so shtatori u cekalnata na aerodrom i im arcime gaga net :)

Анонимен рече...

Nema mnogo da se usrecis sas brzinu koju davav

Анонимен рече...

Леле, колку е за никаде wi-fi-то на Он.нет абе катастрофи.... нејќам ни да помислам колку пари дадов за тоа срање...