11 мај, 2006

Црнила 006

Ова го типкам од Gerbеaud. По wifi, зошто си ја штедам флет 2-мегабитна врска courtesy of Magyar Telekom. Конечно здумав кај ќе ги трошам парите што Атила ми ги депонира на Кајмански острови. А какво кафе вари, невиѓено!

Иначе, ако не сте виделе, мај е, пече сонце, летаат бумбари, шетаат голи девојки, луѓе се смеат, социјализираат и сл. зарзавати.

Не знам зошто ми доаѓа да се правдам. Не би требало. Ај уште некоја верзија...Хм... Чекав да се насоберат пристоен број на коментари пред да свиткам прсти и сите на купче да ги решам. Ма да. Онака волонтерски. Со лезет и комплетно незадолжително.

Омилен ми е овој:
разочаран said...
Овој блог стана се само не револуција. Ако некој има доволно време нека покрене нов блог СЕРИОЗНА ИНТЕРНЕТ РЕВОЛУЦИЈА. Јас ќе можан да се приклучам од Август натаму...
разочаран, да си ибеш векот, у право си! ја ќе бидам слободен од јуни...2007. Па може да се договориме следното лето и да дигнеме револуција 2.0. Вистинска, шо би се рекло. Ама да не трае поише од 10 дена пошто ќе сакам да тркнам и до море. ОК?

Нема коментари: