16 октомври, 2007

Простување со Великанот

Да издвоиме момент од нашето време и да му изразиме почит на Великанот кој што многу рано не напушти.
Великанот, нашето богатство
Тоше Проески, трагична загуба, вечен спомен...

Со почит

7 коментари:

Анонимен рече...

Почит за Великанот!

Голема загуба!

Бојана рече...

Нека му е лесна земја.

Анонимен рече...

Жално

Smasher рече...

Без расправии овде не им е местото и ова не е време за нив не е достојно, ги избришав последните 2 коментари.

Бог да го прости, изгубивме еден оргомен наш човек - Великанот.

Smasher рече...

Отворена е online книга на жалост:
http://tose.krusevo.gov.mk/
Исто така и петиција за доделување на името Тоше Проески на училиште во Битола, како и на многу идни училишта, исто така петицијата е и за одбележување на денот секоја година со концерти и културно-уметнички манифестации.
http://www.petitiononline.com/Toshe/

Анонимен рече...

Poraka od onie sto rabotese 4 godini, od samiot pocetok. Ima surova vistina vo ova:

http://www.avalon.com.mk/

Анонимен рече...

Vecna ti slava.