06 октомври, 2007

Frog Mobile

Претставуваат уште едно олицетворение на Cosmote, ќе ги спроведуваат комуникациските услуги во Македонија користејќи ја мрежата на Cosmofon. Работат на prepaid варијанта со ваучери и цените се:
БЕЗ ДОДАДЕН ДДВ
Повици кон FROG / други мобилни мрежи / фиксна мрежа: 6,9ден/мин
SMS: 3,9ден/порака
Цените се земени од нивниот сајт наменет за Македонија линк.
Броевите кои што ќе ги доделуваат на нивните корсинице се 0768xxxxx (+389768xxxxx).

7 коментари:

Анонимен рече...

naeftini se do sega frog...

vlade рече...

Ova e u stil Sjashi Murto da uzjashish Kurto.Ako nekoj saka tarifiiranje od minuta-Bujrum...

Анонимен рече...

Frog ja cica baterijata !!!

Smasher рече...

Anonymous said...

Frog ja cica baterijata !!!

1:06 AM, октомври 10, 2007
--------------------------------
Интересно, интересно има повеќе фактори според мене... ај ако има уште некој ваков случај кажете.

Smasher рече...

PS: Need more info :). Кога ја цица батеријата кога си стои онака или при разговор? Што телефон, колку е стар, колку е користен? И тн...

Бојана рече...

Абе што му обрнуваш внимание? Неосновано тврдење 100%

Ј. Зинговски рече...

Неосновано? А имаш ли број па да кажуваш?

Незнам како и воопшто не пробувам да го објаснам тоа, но факт е дека бројот на Frog ја троши многу побрзо батеријата на мојот телефон, а и сите што ги знам што зедоа ваков број ги имаат истите проблеми.

Сега батеријата ако го користам Frog бројот се троши за 1 ден, а ако го користам од Космофон бројот батеријата ја троши за 2.5-3 дена... Зборувањето нема врска...