07 март, 2008

Надградба

Неофицијално:
Поради одредени поправки и надградби на мрежата деновиве на одрдени места има шанси да дошло до локален прекин на интернетот преку МТ (Скопје - Центар, а можеби и пошироко). Состојбата би требало да биде стабилизирана за скоро време (најверојатно сега е во ред).

5 коментари:

Анонимен рече...

Последниве неколку недели Cabletel постојано прекинува, понекогаш со часови, а брзината варира. Наводно нешто работат, ама нивнава работа некако нема крај.

Анонимен рече...

Незнам што правеа мтњет, али на адсл-от имав спајкови до брзина и некаде 18 мегабита што е некако невозможно. просекот ми беше некаде 4-5 мегабита за викенд. Некој повеќе информации за тоа што им беше тоа?

Smasher рече...

Може да е до надградбата, но немора да значи.

Анонимен рече...

Тапа период.....

Ништо ново, нема понуди, нема подобрувања, нема намалување на цени...

ние си траеме, ко да сме го добиле тоа со сакаме.... ?

Анонимен рече...

Скромноста знае да те остави гладен понекогаш...