14 мај, 2008

Онтел - фиксна телефонија

На 12.05.2008, официјално започна со работа новиот оператор во областа на фиксната телефонија - Онтел, произлезен од ОнНет. Најавени се бесплатни разговори помеѓу корисниците во мрежата на Онтел, а и 60% пониски цени од досегашните, почнувајќи од Скопје па ширејќи се понатаму. Исто така би требало да има и бесплатни приклучоци кон мрежата на Онтел.

3 коментари:

Анонимен рече...

Кур се стресе у ладна вода!

Анонимен рече...

Целосно си во право. Некако револуцијава стана запек.

Анонимен рече...

Zatoa ne veruvam vo revolucii. Toa e vekje demode vo Evropa. Gi ima samo uste vo Juzna Amerika i muslimanskite zemji. A kaj nas? Pa se vide. Nihilizam vo inicijalniot period, za da posle zgasne se'. Gi kritikuvaa drugite deka ne bile aktivni. Kade se sega? Zosto ne podnesoa tuzba za poznatata rabota so ADSL-ot pred nekolku godini? Takvi se site revolucii. Takvi bea i nasite revolucii za vreme na vtora svetska vojna. Se' kopuci ni ja krojat kapata.